Veel nieuwe gezichten voor O19-trainer Raveneau: ''Het ziet er fris uit''

11 augustus 2017 om 08:06 | Bron: SC Heerenveen TV Veel nieuwe gezichten voor O19-trainer Raveneau: ''Het ziet er fris uit''

Zo'n vijf weken nadat de eerste selectie van SC Heerenveen aan de voorbereiding is begonnen, is ook het Onder 19-team met frisse moed begonnen aan het nieuwe seizoen. "Er valt nog niet veel over te zeggen maar het ziet er heel fris uit", stelt trainer Paul Raveneau voor de camera's van SC Heerenveen TV.

Net als collega Jurgen Streppel moet Raveneau het dit seizoen ook doen met een grotendeels nieuwe selectie. "Er zijn een x-aantal jongens doorgestroomd naar de beloften en twee jongens zijn elders terecht gekomen", stelt de trainer, doelend op verdediger Dennis Hoekstra (ACV Assen) en doelman Ruben Stuiver (University of San Francisco).

"Daarnaast zijn alle eerstejaars zijn doorgestroomd naar de Onder 19. Verder is het aangevuld met jongens uit de Onder 17 en drie jongens van buitenaf", vertelt Raveneau, die daarmee Zan Luka Kocijancic (NK Domzale), Joshua Adney (ADO Den Haag) en Jorginho Soares (VV Spijkenisse) bedoeld.

"We moeten in deze voorbereidingsperiode gaan zien hoe we naar elkaar gaan toe groeien en alle kwaliteiten op elkaar kunnen afstemmen. Dan kunnen we ook gaan kijken wat we precies willen. Uiteindelijk willen we dat er zoveel mogelijk jongens doorstromen naar de eerste selectie", besluit Raveneau ambitieus.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->