''Vorig jaar speelden we goed in Groningen, hopelijk gaat het dit jaar nog beter''

11 augustus 2017 om 07:18 | Bron: SC Heerenveen TV ''Vorig jaar speelden we goed in Groningen, hopelijk gaat het dit jaar nog beter''

Arber Zeneli heeft sinds zijn komst naar SC Heerenveen in januari 2015 slechts twee keer een hele wedstrijd op de bank gezeten. Aan het eind van het vorige seizoen gaf trainer Jurgen Streppel even de voorkeur aan Luciano Slagveer maar ook dit seizoen lijkt de 22-jarige Zweedse Kosovaar verzekerd van een basisplek.

"Ik heb nog wel wat zware benen op dit moment door het reizen gisteren en het harde trainen", vertelt Zeneli in gesprek met SC Heerenveen TV. "We zijn een beetje moe maar het trainingskamp was in het algemeen goed, op de wedstrijd (4-0 verlies bij Genoa, red.) na. We kwamen niet aan ons niveau maar het was een goede les om tegen een goede tegenstander te spelen."

"Woensdag hebben we wat harder getraind want op het trainingskamp ging het wat rustiger. We zijn gefocust en we gaan uiteraard voor de drie punten", vervolgt Zeneli, die in tegenstelling tot het vorige seizoen nu vanaf de linkerkant kan gaan starten. Hij neemt die plek over van Sam Larsson, die nog altijd niet met de selectie mee traint in afwachting van een transfer.

Vorig seizoen waren zowel Larsson als Zeneli trefzeker in het uitduel bij Groningen. "Ik herinner me alle drie goals. Eerst mijn goal, toen Sam en daarna Reza. We speelden goed toen en hopelijk kunnen we dit jaar nog beter", aldus Zeneli, die ondanks alle wisselingen in het team vertrouwen heeft in een goede afloop.

"Voor hun geldt hetzelfde. Ik denk dat we goed voorbereid zijn en we gaan nog videobeelden van hun bekijken. Hopelijk krijgen we een goed beeld van team. We gaan op onze eigen manier spelen en dan komen we hopelijk als winnaar uit de bus", besluit Zeneli hoopvol.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->