''Ik vind dit wel mooi, gelijk om het echie tegen een concurrent van ons''

10 augustus 2017 om 17:35 | Bron: FOX Sports ''Ik vind dit wel mooi, gelijk om het echie tegen een concurrent van ons''

Voor SC Heerenveen begint de Eredivisie komende zondag met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Derby van het Noorden zorgt bij beide teams voor speciale gevoelens.

Etiënne Reijnen weet dat hij met FC Groningen meteen aan de bak moet tegen de Friezen. De 30-jarige verdediger weet eigenlijk niet zo goed wat de fijnste tegenstanders zijn om tegen te beginnen, geeft hij aan voor de camera van FOX Sports. "Wat is wijsheid?", vraagt Reijnen zich af.

"Ik bedoel, op papier een makkelijke tegenstander, is dat wat je wil?", vervolgt de verdediger. "Ik vind dit wel mooi, gelijk om het echie. Gelijk een concurrent van ons, een derby. Mooie sfeer, het stadion gaat tekeer. Ik ben blij dat we deze wedstrijd als eerste hebben", geeft Reijnen aan.

Overzicht

Reacties (6)

 • Avatar
  Itfean - 10 augustus 2017 om 18:07

  Groningen concurrent?

 • Avatar
  Crash - 10 augustus 2017 om 18:12
  Itfean zegt:

  Groningen concurrent?

  Vermoedelijk ook een middenmoter dit seizoen, dus inderdaad; een concurrent.

 • Avatar
  DIABY2 - 10 augustus 2017 om 18:19
  Crash zegt:

  Vermoedelijk ook een middenmoter dit seizoen, dus inderdaad; een concurrent.

  Wij zijn iig geen middenmoter, maar een topclub, plek 4!

 • Avatar
  Crash - 10 augustus 2017 om 18:29
  DIABY2 zegt:

  Wij zijn iig geen middenmoter, maar een topclub, plek 4!

  Het is allemaal wat koffiedik kijken nog natuurlijk, maar ik verwacht dat de subtoppers dit jaar PSV, Vitesse en AZ zijn. FC Utrecht kan aanhaken wanneer ze een oplossing in de spits vinden. Daaronder moeten wij het uitvechten met FC Groningen en de verrassing van het seizoen die er elk jaar weer tussen zit.

 • Avatar
  Ninadj14 - 10 augustus 2017 om 18:54

  Ik vind dat wij samen met AZ, Utrecht, Vitesse, Twente en Groningen de subtoppers zijn. Het is elk seizoen weer afwachten welke clubs de betere zijn, vanwege alle transfers. Wel is AZ over het algemeen een ploeg die het hoogst staat aan het einde van het seizoen, en Groningen en wij toch wat meer onderaan. Maar het zit vaak wel dicht op elkaar. En inderdaad wil er nog wel eens een verrassing zijn als Heracles of PEC

 • Avatar
  Heerenv1 - 10 augustus 2017 om 20:14

  Ik denk dat PEC nog wel eens een verassing kan worden.. ik heb de 4-0 gewonnen oefenwedstrijd van hun tegen Cambuur gezien en dat zag er aanvallend leuk uit.. zij gaan heel veel plezier beleven aan Namli!! Die was bij bijna iedere goal betrokken!

Nieuwe media

-->