''Heerenveen wordt leuk om naar te kijken dankzij Reza, Johnsen en Ødegaard''

10 augustus 2017 om 22:56 | Bron: VoetbalPrimeur ''Heerenveen wordt leuk om naar te kijken dankzij Reza, Johnsen en Ødegaard''

Voor SC Heerenveen begint het nieuwe seizoen komende zondag met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Friezen hebben in de zomerperiode de nodige versterkingen gehaald en het is de vraag hoe de ploeg van trainer Jurgen Streppel voor de dag komt in het Noordlease Stadion.

Paul Audenaerd, redacteur van VoetbalPrimeur, heeft veel vertrouwen in SC Heerenveen en voorspelt dat de Friezen dit seizoen op de zesde plek in de Eredivisie eindigen. "SC Heerenveen wordt ook leuk om naar te kijken dankzij Reza, Dennis Johnsen en Martin Ødegaard, die nu écht los komt", zegt hij tegenover VoetbalPrimeur.

Audenaerd heeft verder een hoge pet op van AZ. "Waar ik me vooral op verheug, zijn de vele talenten van de Alkmaarders. We gaan echt genieten van Thomas Ouwejan, Owen Wijndal, Jeremy Helmer en - vooral - Calvin Stengs. Tja, Wout Weghorst krijg je er dan gratis bij. Tijdens de voorbereiding oogde AZ heel fris en fruitig", aldus de redacteur.

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Lukie - 11 augustus 2017 om 07:25

    Sorry hoor maar AZ wat is daar nou bijzonders aan

Nieuwe media

-->