Woudenberg op zijn plek: ''Heerenveen is een mooie club''

10 augustus 2017 om 22:15 | Bron: Witte Weekblad Alphen aan den Rijn Woudenberg op zijn plek: ''Heerenveen is een mooie club''

Lucas Woudenberg heeft zijn eerste week bij SC Heerenveen achter de rug. De vleugelverdediger werd overgenomen van Feyenoord en voelt zich al thuis in Friesland.

"Heerenveen is een mooie club", vertelt hij in gesprek met het Witte Weekblad Alphen aan den Rijn. "Ik ben hier heel goed opgevangen en wordt goed begeleid. Voor alle vragen kan ik terecht bij de teammanager, maar ook mijn teamgenoten hebben mij door de eerste trainingsweek op Skoatterwâld geholpen."

Woudenberg verblijft nu nog in een Fries hotel. "Ik hoop hier maar kort te verblijven, want met hulp van Heerenveen ben ik bezig om snel woonruimte te huren", aldus de 23-jarige linksback, die vooral voor het voetbal naar SC Heerenveen is gekomen. "Ik ben heel blij met de overstap, want hopelijk krijg ik hier de kans om weer wekelijks te spelen. Wij hebben een aanvallend ingestelde ploeg die onder Jurgen Streppel op niveau wil presteren. Ik hoop daaraan een bijdrage te leveren."

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    GestrektBeen - 10 augustus 2017 om 22:42

    Zo is het maar net!

Nieuwe media

-->