SC Heerenveen verlengt met sponsor: ''Ambitieus en betrokken in de regio''

17 juli 2017 om 15:43 | Bron: SC Heerenveen SC Heerenveen verlengt met sponsor: ''Ambitieus en betrokken in de regio''

Rabobank heeft zich ook voor de komende jaren verbonden aan SC Heerenveen. Het partnership is met drie jaar verlengd. De vijf Friese Rabobanken blijven gezamenlijk in ieder geval tot 2020 als Business Partner betrokken bij SC Heerenveen. De Rabobank is al sinds 1984 trouwe sponsor van de Friese club.

De jeugd staat de komende jaren centraal bij de samenwerking. "Wij erkennen het belang van sport voor de jeugd en willen dit middels de Talentendagen benadrukken", zegt Rients Schuddebeurs, directievoorzitter Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland, op de officiële website van SC Heerenveen. "Alle kinderen kunnen meedoen aan de Talentendagen en kunnen zich hierdoor zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal ontwikkelen."

Algemeen directeur Luuc Eisenga van SC Heerenveen is blij met de samenwerking. "Het is mooi dat Rabobank, die al zo lang aan SC Heerenveen verbonden is, in ieder geval tot 2020 bij wil dragen aan het realiseren van onze doelen. De Rabobank is net als wij ambitieus, betrokken in de regio, innovatief, maar houden ook vast aan traditie. We zijn trots dat de Rabobank samen met ons de schouders eronder wil zetten de komende jaren", aldus Eisenga.

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Meertje - 17 juli 2017 om 17:43

    Ook belangrijk. Nu graag een paar spelers erbij!

Nieuwe media

-->