Feyenoord moet diep in de buidel tasten: ''Dan denken we erover na''

17 juli 2017 om 11:56 | Bron: Leeuwarder Courant Feyenoord moet diep in de buidel tasten: ''Dan denken we erover na''

Jeremiah St. Juste wordt nadrukkelijk gelinkt aan Feyenoord, dat op zoek is naar defensieve versterkingen. Volgens de Leeuwarder Courant wil de verdediger van SC Heerenveen zelf graag de overstap maken naar de kampioen van Nederland.

St. Juste ziet een binnenlandse transfer, bij een Nederlandse topclub, als een ideale vervolgstap in zijn carrière. De twintigjarige verdediger werd afgelopen seizoen al serieus begeerd door Hamburger SV, maar SC Heerenveen wilde St. Juste niet laten gaan. Daarna zag het talent zelf een overgang naar de degradatiekandidaat in de Bundesliga niet zitten.

Technisch manager Gerry Hamstra bevestigt noch ontkent de berichtgeving rond St. Juste. "Wij zijn een club die goede spelers heeft, dan is het logisch dat daar belangstelling voor komt", reageert hij. "Als een club een markt-conforme prijs biedt dan denken we erover na. Het is niet zo dat we onze kroonjuwelen zomaar in de etalage zetten." St. Juste heeft nog een eenjarig contract in Friesland, maar SC Heerenveen heeft een optie om de verbintenis met twee seizoenen te verlengen.

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  Directrood - 17 juli 2017 om 12:00

  Wie wil niet naar de mooiste club van nederland

 • Avatar
  OneLoveSCH - 17 juli 2017 om 12:01

  Wie wil nou weer weg bij de mooiste club van Nederland?

 • Avatar
  Struisvogel - 17 juli 2017 om 12:04
  Directrood zegt:

  Wie wil niet naar de mooiste club van nederland

  Nu snap ik weer waarom bij Heerenveen-Feyenoord ons stadion vol met Feyenoorders zit...

  On-topic: Voor St Juste een mooie stap financieel en sportief maar wel naar 't bankie. Hoop voor hem dat ie het daar gaat redden want voor nu staat het in de basis achterin wel.

 • Avatar
  Samaras - 17 juli 2017 om 12:31

  5 miljoen + Woudenberg erbij en bonussen.

Nieuwe media

-->