'Sluimerende' interesse voor Larsson: ''Behandelen hem als iedereen''

17 juli 2017 om 09:49 | Bron: Leeuwarder Courant 'Sluimerende' interesse voor Larsson: ''Behandelen hem als iedereen''

Sam Larsson ontbrak afgelopen weekend bij de oefenwedstrijd van SC Heerenveen tegen NEC. De Zweedse aanvaller miste afgelopen week ook al een training van de Friezen, omdat hij ziek was. Volgens technisch manager Gerry Hamstra had de afwezigheid van Larsson niets te maken met een mogelijke transfer.

"Sam zou aanvankelijk vorige week donderdag aansluiten", zegt Hamstra in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Dat werd zaterdag, omdat hij nog een paar privé-dingen moest regelen. Vervolgens werd hij ziek. Sam had dus een trainingsachterstand op de rest van de groep. Hij stond in Hoenderloo maar een paar keer op het veld en werkte een individueel programma af. Daarom namen wij hem niet op in de wedstrijdselectie."

Volgens Hamstra is er sprake van 'sluimerende' belangstelling voor Larsson. Trainer Jurgen Streppel vond het geen probleem dat de Zweed vorige week afwezig was. "Volgens mij mag je gewoon een dag ziek zijn. Sam heeft zich netjes afgemeld en had de afgelopen week een prima arbeidsethiek. Daar kan ik niks over zeggen. Voorlopig is hij gewoon een speler van Heerenveen en zolang Sam dat is, behandelen wij hem hetzelfde als iedereen", aldus de oefenmeester.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->