Macedonisch supertalent Elmas bevestigt overgang naar Turkse topclub

17 juli 2017 om 10:53 | Bron: NTV Spor Macedonisch supertalent Elmas bevestigt overgang naar Turkse topclub

Het Macedonische toptalent Elif Elmas zet zijn loopbaan voort bij Fenerbahce, zo meldt het Turkse NTV Spor. De 17-jarige middenvelder is zondagavond gearriveerd op het vliegveld van Istanbul, waar hij de toegestroomde media liet weten dat hij blij is met zijn overgang naar Fenerbahce.

Elmas stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij SC Heerenveen, dat hem verhuurde aan zijn oude club FK Rabotnicki. Omdat het om een jeugdcontract ging was Elmas relatief eenvoudig op te pikken door grote clubs. Fenerbahce lijkt daarin het meest doortastend te zijn geweest.

Enkel een medische keuring lijkt Elmas nog te kunnen scheiden van Fenerbahce. Het is onbekend of de Turken een transfersom moeten betalen aan SC Heerenveen of zijn oude club FK Rabotnicki.

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  spettervanpette - 17 juli 2017 om 11:30

  Jammer, was toch leuk geweest. Nu maar gauw doorschakelen naar posities die enige urgentie hebben binnen onze selectie. Links- en rechtsback!

 • Avatar
  Massi - 17 juli 2017 om 11:59

  Zou de aanwezigheid van Odegaard er wellicht ook invloed op hebben gehad? Bijna dezelfde leeftijd, zelfde positie en er kan maar eentje spelen...

 • Avatar
  Ninadj14 - 17 juli 2017 om 12:23
  Massi zegt:

  Zou de aanwezigheid van Odegaard er wellicht ook invloed op hebben gehad? Bijna dezelfde leeftijd, zelfde positie en er kan maar eentje spelen...

  Dan hadden we hem toch een seizoen kunnen verhuren? Alsof hij bij Fenerbace nu gelijk gaat spelen.

Nieuwe media

-->