Ødegaard scoort direct bij rentree: ''Kijk uit naar de start van de Eredivisie''

15 juli 2017 om 19:53 | Bron: SC Heerenveen TV Ødegaard scoort direct bij rentree: ''Kijk uit naar de start van de Eredivisie''

Martin Ødegaard keerde zaterdag bij SC Heerenveen direct terug in de basis nadat hij vanwege interlands wat later mocht aansluiten bij de club. De 18-jarige Noor startte als rechtsbuiten en wist al na zes minuten het net te vinden na een fraaie aanval via diverse schijven.

"We hadden deze wedstrijd moeten winnen dus we zijn niet blij met het resultaat", vertelt Ødegaard bij SC Heerenveen TV. "Ik denk wel dat we goed begonnen, de eerste twintig, dertig minuten waren goed. Daarna zakten we wat terug en konden we niet meer goed druk zetten. Uiteindelijk was het een aardig duel maar we hadden hem wel graag willen winnen."

"Het is een tijdje geleden dus het was fijn om weer een wedstrijd te spelen", aldus Ødegaard, die uiteindelijk na ruim een uur werd vervangen door Michel Vlap. "Ik voelde me goed op het veld en ik scoorde ook nog een goal, dus ik ben tevreden. Ik denk dat het sowieso goed is voor mij om vanaf de start bij het team te zijn. Nu kijk ik vooral uit naar de start van de competitie."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->