Sleegers plaaggeest voor Friese verdediging: ''De bal ging er goed in''

15 juli 2017 om 16:58 | Bron: Omroep Gelderland Sleegers plaaggeest voor Friese verdediging: ''De bal ging er goed in''

SC Heerenveen had het zaterdagmiddag behoorlijk moeilijk tegen het gedegradeerde NEC Nijmegen. Zelfs met een man meer in de tweede helft konden de Friezen niet een overwinning mee naar huis nemen. Een van de uitblinkers bij de gasten was middenvelder Joey Sleegers, die ook de 2-1 voor zijn rekening nam.

"Ik zag dat Anass (Achahbar, red.) er voorbij ging en toen viel hij via Jordan (Larsson, red.) voor mijn voeten", vertelt Sleegers na afloop van het duel tegen Omroep Gelderland. "Toen dacht ik: 'gewoon uithalen met links'. De bal ging er goed in."

Tegenover Stijn Schaars speelde Sleegers een goede wedstrijd als de diepst vooruit geschoven middenvelder. "Als buitenspeler speel ik niet echt als buitenspeler maar in een vrije rol aan de binnenkant. Op '10' kom ik beter uit de voeten", stelt Sleegers, die doelman Warner Hahn enkele keren van afstand op de proef stelde.

"Het is jammer dat NEC gedegradeerd is, dat is natuurlijk zuur. Maar we moeten er met z'n allen voor zorgen dat we zo snel mogelijk weer terug komen", aldus Sleegers, die vorig seizoen als huurling van NEC met VVV-Venlo kampioen werd van de Jupiler League.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->