Streppel ontevreden: ''We zullen snel naar een vaste organisatie moeten''

15 juli 2017 om 16:04 | Bron: Omrop Fryslân Streppel ontevreden: ''We zullen snel naar een vaste organisatie moeten''

SC Heerenveen-trainer Jurgen Streppel was in alle opzichten niet tevreden met het optreden van zijn ploeg zaterdagmiddag tegen NEC (2-2). Er is de afgelopen week hard getraind tijdens het trainingskamp in Hoenderloo, maar dat mag volgens de 48-jarige oefenmeester geen excuus zijn.

"Deze wedstrijd moet je winnen, daar hebben we ook meer dan genoeg mogelijkheden voor gehad", vertelt Streppel bij Omrop Fryslân. "Het was na een zware week waarin we keihard hebben getraind. Daarin hebben we accenten gelegd en die waren vanmiddag prima. Maar je moet zo'n wedstrijd gewoon winnen en het tempo veel hoger leggen."

Voor een trainer is de uitslag alleen niet bepalend voor het wel of niet tevreden zijn, maar ook het spel van de Friezen was nog niet om naar huis te schrijven. "Nee, ik denk dat we een aantal dingen gewoon veel beter kunnen. Maar we hadden ook te maken met mutaties en wisselingen, dus dat werkte ook allemaal niet mee. We zullen snel naar een vaste organisatie moeten", aldus Streppel.

De elf spelers die vandaag startten tegen NEC, zullen waarschijnlijk niet in de basis starten in de seizoensouverture tegen FC Groningen. "We hebben nog een aantal weken, maar ik verwacht het niet. We hebben vandaag Martin (Ødegaard, red.) aan de buitenkant een keer geprobeerd. Volgens mij is dat een positie waar hij heel erg goed uit de voeten kan. We zullen zien wat er de komende weken allemaal nog gebeurd."

"Tot die tijd gaan we keihard werken met deze gasten en naar vastigheid gaan", vervolgt Streppel, die zaterdag niet kon beschikken over Larsson en St. Juste. "Sam is ziek geweest en Jerry had last van zijn schouder, uit voorzorg ga je die dan wisselen", aldus Streppel, die niets wil weten van de cowboy-verhalen over Larsson. "Nee, hij was ziek en heeft dat netjes gemeld. Volgens mij kan iedereen dat gebeuren."

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  Hendrikus - 15 juli 2017 om 19:36

  Streppel jij staat een potje te liegen over Sam en Jerry .Van de week zullen de supporters de waarheid horen en daaruit blijkt dat hun trainer de eigen supporters voor staat te liegen .

 • Avatar
  Ninadj14 - 15 juli 2017 om 19:53
  Hendrikus zegt:

  Streppel jij staat een potje te liegen over Sam en Jerry .Van de week zullen de supporters de waarheid horen en daaruit blijkt dat hun trainer de eigen supporters voor staat te liegen .

  Dat doen ze overal toch? We zien 1 september wel welke selectie we hebben.

Nieuwe media

-->