SC Heerenveen gaat in Oostenrijk oefenen tegen Trabzonspor

15 juli 2017 om 12:17 | Bron: Twitter SC Heerenveen gaat in Oostenrijk oefenen tegen Trabzonspor

In plaats van de geplande oefenwedstrijd op zaterdag 29 juli in Langezwaag, reist SC Heerenveen datzelfde weekend naar Oostenrijk voor een mini-trainingskamp. Op zondag 30 juli is Trabzonspor daar de tegenstander, zo meldt sportjournalist Sander de Vries via Twitter.

Met het sparren tegen Trabzonspor heeft SC Heerenveen in elk geval één van de drie open plekken in de seizoensvoorbereiding ingevuld. Het is daarentegen nog altijd onbekend wie er volgende week de tegenstander is tijdens de Fean Dei (22 juli) en twee weken later in de afsluitende oefenwedstrijd.

Trabzonspor eindigde het afgelopen seizoen teleurstellend als twaalfde in de Turkse Süper Lig. De paars-blauwen hadden jarenlang een sterke selectie met namen als Oscar Cardozo, Douglas, Jose Bosingwa maar de laatste jaren is het aanmerkelijk minder geworden. 

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Massi - 15 juli 2017 om 12:21

  Voor de club/selectie is dit natuurlijk een mooie tegenstander, maar erg jammer dat het niet in Langezwaag is. Hopelijk kunnen ze het duel in elk geval via internet uitzenden, kan er nu niet meer in persoon bij zijn helaas.

 • Avatar
  Mackan68 - 15 juli 2017 om 15:40

  Leuk voor de achterban, eerst oefenen buiten Friesland en daarna zelfs nog een keer in het buitenland. Lekker gepland Gerry. Beetje te laat gestart voor deze periode misschien? Te lang bezig met vertrekkende, terugkerende, en (toch) nog meer vertrekkende spelers.

 • Avatar
  darkadam - 30 juli 2017 om 12:53

  Trabzonspor 12e? Cardozo, Douglas? Dat was niet afgelopen seizoen maar het seizoen ervoor :P vorig seizoen was ook teleurstellend; ze werden 6e. Het team bestaat dit jaar uit https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor/startseite/verein/449


Nieuwe media

-->