Larsson krijgt advies: ''Hij zou het goed kunnen doen in Italië''

14 juli 2017 om 16:20 | Bron: ViolaNews Larsson krijgt advies: ''Hij zou het goed kunnen doen in Italië''

Sam Larsson mag zich in de belangstelling verheugen van Fiorentina. Alessandro Soli, een Scandinavische voetbalkenner, is lyrisch over de behendige vleugelaanvaller van SC Heerenveen en is benieuwd of het tot een transfer komt. 

"Larsson heeft als bijnaam 'Samba Sam' vanwege zijn Braziliaanse manier van spelen en zijn techniek", vertelt hij in gesprek met ViolaNews. "Hij is heel handig met de bal aan de voet, vooral in kleine ruimtes. Hij kan zijn lichaam heel handig gebruiken om snel en kort weg te draaien. Sam heeft alle eigenschappen die een vleugelspeler nodig heeft: hij is snel, heeft een uitstekende dribbel en kan goed schieten", somt Soli op. 

Larsson kan zich echter ook nog verder ontwikkelen. "Als hij de bal kwijtraakt probeert hij meteen druk te zetten op de tegenstander, maar hij kan zich nog wel verbeteren in het defensieve gedeelte", vervolgt hij kritisch. "Hij zou het goed kunnen doen in Italië, maar hij moet nog wel groeien qua tactische vaardigen en om zijn verdediging te ondersteunen. Bij SC Heerenveen heeft hij op dit moment een vrije rol, omdat hij wedstrijden kan beslissen", besluit Soli. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->