Droom komt uit voor oud-Heerenvener: ''Alles heeft een reden''

13 juli 2017 om 11:59 | Bron: Leeuwarder Courant Droom komt uit voor oud-Heerenvener: ''Alles heeft een reden''

Pele van Anholt heeft zijn droomtransfer te pakken. De oud-speler van SC Heerenveen maakt de overstap naar de Verenigde Staten, waar hij tekende bij LA Galaxy.

"Dat ik als jongen uit het kleine Bolsward nu in de grote stad Los Angeles mag wonen en werken, is echt super", zegt Van Anholt in de Leeuwarder Courant. "Ik zal flink aan de bak moeten. We spelen zaterdag een oefenwedstrijd tegen Manchester United. Ik hoop dan al meteen mijn eerste minuten te maken."

Van Anholt speelde afgelopen seizoen bij Willem II, waar hij bewust voor slechts één seizoen tekende. "Ik heb al heel lang in mijn hoofd dat mijn werk me een mooi avontuur in het buitenland kan bezorgen. Ik wilde me om die reden niet te lang binden", aldus de verdediger, die beloond werd. "Ik geloof niet in toeval. Alles heeft een reden. Je moet altijd blijven dromen en geloven."

Ondanks alles gaat Van Anholt het leven in Nederland wel missen. "Ik heb me altijd heel erg verbonden gevoeld met mijn vrienden. Zij zijn erg belangrijk voor me. Maar ik kon geen nee zeggen tegen dit aanbod. Dat snappen zij ook wel. Bovendien komen ze allemaal langs", besluit hij lachend.

Foto: Instagram

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    Leeuwfean - 13 juli 2017 om 12:33

    Het is je gegund Pelè. Veel succes daar!

  • Avatar
    Leeuwfean - 14 juli 2017 om 13:17

    Misschien wordt ie nog ploeggenoot van Zlatan :-) Die lijkt daar ook heen te gaan lees ik vandaag.

Nieuwe media

-->