Binnenlandse transfer lonkt voor Larsson: ''Zijn naam zingt rond''

13 juli 2017 om 10:50 | Bron: Voetbal International Binnenlandse transfer lonkt voor Larsson: ''Zijn naam zingt rond''

Sam Larsson lijkt bezig aan zijn laatste weken bij SC Heerenveen. De Zweedse aanvaller van de Friezen wordt al nadrukkelijk gelinkt aan Celta de Vigo en Fiorentina, maar ook een binnenlandse transfer is mogelijk voor Larsson.

Larsson wordt namelijk in verband gebracht met landskampioen Feyenoord. "De naam van Sam Larsson (SC Heerenveen) zingt ook rond, als alternatief voor Berghuis", laat Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weten in Voetbal International.

Krabbendam verwacht niet dat het snel tot een transfer komt. "Hij lijkt te duur", aldus de journalist. Feyenoord hoopt Steven Berghuis, die afgelopen seizoen op huurbasis in Rotterdam speelde, definitief over te nemen van Watford. Er is echter nog geen witte rook vanuit Engeland. Larsson kan met Feyenoord de Champions League in, maar een transfer naar het buitenland lijkt een meer serieuze optie.

Overzicht

Reacties (6)

 • Avatar
  Massi - 13 juli 2017 om 10:55

  Geloof mij: nu Larsson weet dat hij naar Fiorentina en Celta de Vigo kan, gaat hij echt niet meer naar Feyenoord toe. Beetje naief ook van Krabbendam om Larsson nog te noemen.. Zeker ook omdat Feyenoord itt die andere clubs nog geen bod heeft uitgebracht.

 • Avatar
  supergerjan - 13 juli 2017 om 11:02

  Naast dat het inderdaad erg naïef is van Krabbendam geloof ik niet dat Feyenoord meer dan 4 miljoen wil betalen voor Larsson. Lijkt me ook onhaalbaar voor Feyenoord ondanks de verkopen die ze hebben gedaan. Keep on dreaming zou ik zeggen tegen de beleidsbepalers van Feyenoord.

 • Avatar
  OneLoveSCH - 13 juli 2017 om 11:03

  Feyenoord wilde wel rond de 7 miljoen betalen voor Luckassen dus wie weet komt er straks opeens een wanhoopspoging van Feyenoord.

 • Avatar
  Struisvogel - 13 juli 2017 om 11:40

  Het kan snel gaan natuurlijk, iedere club weet wat Heerenveen wil hebben,

 • Avatar
  Ninadj14 - 13 juli 2017 om 11:48
  OneLoveSCH zegt:

  Feyenoord wilde wel rond de 7 miljoen betalen voor Luckassen dus wie weet komt er straks opeens een wanhoopspoging van Feyenoord.

  Ik vind 7 miljoen voor Luckassen ook een wanhoopspoging. Voor afgelopen seizoen nog niet eens van gehoord. Dan kunnen we straks voor St. Juste ook wel 7 miljoen vragen. En Larsson 10 miljoen.

 • Avatar
  Mackan68 - 13 juli 2017 om 15:03

  Het lijkt mij ook niet echt dat Feyenoord rond de 6 miljoen zou willen betalen voor Larsson. Maar je weet het niet. Destijds betaalden ze ook een heel behoorlijk bedrag voor Bilal volgens mij. En die had eigenlijk op een half seizoen na nog niets bewezen op eredivisieniveau. Larsson doet dat inmiddels al 3 seizoenen.
  Als hij zich op kan trekken aan het niveau van het team dan is de kans groter dat zijn statistieken in Rotterdam nog beter worden. Ik zie Feyenoord niet een half seizoen compleet falen.
  En de financiële ruimte is er nu in ieder geval na die 2 dikke transfers. Maar het vastleggen van Berghuis zal onverminderd de 1e prioriteit zijn.

Nieuwe media

-->