'Larsson nog altijd een optie voor Italiaanse Europa League-deelnemer'

19 mei 2017 om 18:26 | Bron: Bergamo Post (Vertaling door FeanOnline) 'Larsson nog altijd een optie voor Italiaanse Europa League-deelnemer'

Volgens het Italiaanse Bergamo Post is het aannemelijk dat Sam Larsson nog altijd in beeld is bij Atalanta Bergamo. De blauw-zwarten gaan komend seizoen voor het eerst in de Europa League spelen en kunnen daarin wel wat aanvallende versterking gebruiken.

Het vertrek van spits Aleksandar Pesic (24, gehuurd van Toulouse) is zeker, terwijl rechtsbuiten Marco D'Alessandro (26) de club mag gaan verlaten en trainer Gian Piero Gasperini zou twijfels hebben over aanvallende middenvelder Jasmin Kurtic (28).

Naast Heerenveen-aanvaller Sam Larsson zouden volgens Bergamo Post ook Federico Ricci (22, Sassuolo) en de transfervrije César Falletti (24, Ternana) type spelers zijn die momenteel ontbreken bij de voormalige club van oud-Heerenvener Marten de Roon.

Atalanta Bergamo heeft al vaker gehengeld naar de komst van Larsson, zoals in december 2015 en ook afgelopen zomer nog. Concurrent Sassuolo mengde zich ook nog in de strijd maar de clubleiding van SC Heerenveen wilde niet meewerken aan een transfer.

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  OneLoveSCH - 19 mei 2017 om 18:34

  4/5 miljoen en snel een strik eromheen.

 • Avatar
  superfrysk - 19 mei 2017 om 18:43

  Drm speelt hij ook ZO beroerd, zaterdag maar op de bank voor iemand die 100 % WEL echt wil. Daarna verkopen, komt hij ergens op de bank. Good luck Sam.

 • Avatar
  Ninadj14 - 19 mei 2017 om 19:15

  Ik dacht dat ze daar graag hardwerkende spelers wilden die snel een bezweer shirt hebben. Dan moet je Larsson niet halen. Al maakt het mij verder niet uit waar hij heen gaat.

 • Avatar
  Mackan68 - 19 mei 2017 om 19:57

  Geïnteresseerde clubs, niet te lang wachten a.u.b. Snel doorpakken. Aftikken en inpakken!!

Nieuwe media

-->