Streppel geeft play-offs nog niet op: ''We gaan voor die kleine kans die er is''

19 mei 2017 om 16:26 | Bron: SC Heerenveen Streppel geeft play-offs nog niet op: ''We gaan voor die kleine kans die er is''

SC Heerenveen staat morgenavond voor een lastige opgave. Na de 3-1 thuisnederlaag lijkt het play-offs avontuur nagenoeg voorbij, maar Streppel geeft nog niet op: "Het is een zware opgave, we gaan voor die kleine kans die er is."

SC Heerenveen zal de wedstrijd wellicht aan moeten treden zonder St. Juste, die afgelopen woensdag in de thuiswedstrijd uitviel met een schouderblessure. Mocht de verdediger niet op tijd fit zijn, dan zal Kik Pierie wellicht in zijn plaats aan de wedstrijd beginnen, die afgelopen woensdag sterk debuteerde volgens Streppel.

De ploeg heeft drie doelpunten nodig om de finale van de play-offs te bereiken. Daarbij mogen ze geen tegentreffers incasseren in de Galgenwaard. Een lastige opgave, maar zeker niet onmogelijk meent Streppel. De trainer refereert naar eerdere ontsnappingen in het voetbal, zoals Barcelona tegen Paris Saint Germain dit jaar in de Champions League. "Wonderen zijn de wereld niet uit, maar het begint bij het geloof in een goed resultaat en de bereidheid er vol voor te gaan. Volgens mij hebben de jongens nog het geloof dat we de boel om kunnen draaien", aldus de trainer op de officiële website van SC Heerenveen.

Streppel wil bij zijn ploeg dezelfde instelling zien als de tweede helft van afgelopen woensdag. "Met die instelling moeten we spelen. We willen er een mooie wedstrijd van maken, Utrecht bang maken en hopen nog steeds door te gaan."

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  vak17 - 19 mei 2017 om 17:05

  Dream on.

 • Avatar
  antine42 - 19 mei 2017 om 17:12

  Als het niet lukt, stap je dan wel op? Want dan is dat in ieder geval zeker!

 • Avatar
  visboer - 19 mei 2017 om 20:05

  Hoe kun je heerenveen vergelijken met BARCELONA .Streppel je bent de weg kwijt .Er is voor jouw maar 1 weg, en dat is heel gauw terug naar brabant. Daar zijn de nachten lang en kun je dromen , maar aub. ga weg man.

 • Avatar
  gekko - 19 mei 2017 om 21:47

  Blabla

Nieuwe media

-->