SC Heerenveen houdt vast aan 'kleine kans': ''We zijn het ook verschuldigd''

19 mei 2017 om 13:08 | Bron: SC Heerenveen TV SC Heerenveen houdt vast aan 'kleine kans': ''We zijn het ook verschuldigd''

SC Heerenveen staat voor een zware opgave om de finale van de play-offs om Europees voetbal te halen. De Friezen moeten zaterdagavond bij FC Utrecht een 1-3 achterstand ongedaan maken. De heenwedstrijd tegen de Domstedelingen werd geen succes.

"We wilden iets behoudener spelen en dat ging in het begin oké, maar we kwamen niet echt vooruit", blikt Stefano Marzo terug tegenover SC Heerenveen TV. "Het tegendoelpunt is natuurlijk kwalijk in een thuiswedstrijd als je in de play-offs zit. Die tweede viel daarna ook op een manier die we dikwijls tegen hebben gehad."

De Belgische verdediger houdt geloof in een goede afloop. "Je moet iedere wedstrijd hetzelfde benaderen, of je nu had gewoon of zoals nu met 1-3 verliezen. We moeten daar gewoon voor onze kans gaan. Het is een kleine kans, maar in het voetbal kan alles. We zijn het ook verschuldigd, dus we gaan daar honderd procent ons best doen", aldus Marzo.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->