Resultaten SC Heerenveen slecht: ''Heeft geen zin mensen te beschadigen''

20 april 2017 om 21:08 | Bron: Omrop Fryslân

SC Heerenveen neemt het morgenavond op tegen Willem II. Een belangrijk duel want de Friezen presteren al maanden niet goed, toch blijft trainer Jurgen Streppel naar buiten toe opvallend positief.

"Het mag duidelijk zijn dat het intern wel eens botst en kletst. Logisch dat je elkaar de waarheid vertelt, dat doen we zeker wel. Maar naar buiten toe heeft het geen zin om mensen te beschadigen, dat is de stelregel die ik heb. Dat is leuk voor de media, maar niet voor ons", vertelt de coach in gesprek met Omrop Fryslân.

Streppel denkt echter niet dat de slechte resultaten met de mentaliteit te maken hebben. "Ik denk niet dat het een mentaliteitsprobleem is. Iedereen wil heel graag namelijk. Het gaat erom hoe je in de 16 verdedigt en scoort, daarin kunnen we absoluut beter worden. Maar ik weet niet of dat met mentaliteit te maken heeft."

Door de vele verliezen staat tegenstander Willem II opeens nog maar vier punten achter Heerenveen. "Ik had ze liever op twintig punten gehad, dat is duidelijk. Maar we zitten in deze situatie en zullen er met zijn alleen voor moeten zorgen dat we er weer uitkomen. We spelen thuis en dus moeten we het publiek achter ons hebben. Dat hebben we in eigen hand."

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  abelenstra - 20 april 2017 om 23:30

  ik heb niet het hele interview gehoord maar afgaande op dit artikel vind ik het erg oppervlakkig. natuurlijk hoef je niet af te branden om het afbranden maar we hebben het hier wel over een stel mensen die veel meer dan gemiddeld verdienen en die relatief weinig hoeven te werken en die ni maanden een wanprestatie leveren. binnen geen enkele organisatie gaat dit zonder consequenties.

 • Avatar
  Samaras - 20 april 2017 om 23:46

  Jij bent verantwoordelijk voor de resultaten Streppel en die zijn gemiddeld genomen zeer slecht dit seizoen, jij beschadigd onze club hiermee. Je pakt veel te weinig punten met dit materiaal! Steek de hand eens in eigen boezem in plaats van dat slappe gelul!

 • Avatar
  Hendrikus - 21 april 2017 om 06:46

  In het begin van het seizoen zat alles mee toen waren er veel complimenten ,maar nu het een stuk slechter gaat mag men er best wel wat van zeggen of zijn de macho mannen daar niet tegen
  bestand? Wat dacht u wat mijn baas zegt als ik maanden minder goed mijn werk doe? Doei voor jou 10 anderen !!!

Nieuwe media

-->