Streppel gaat voor winst: ''Hebben punten nodig om de play offs te halen''

20 april 2017 om 19:46 | Bron: SC Heerenveen

Jurgen Streppel beseft dat de wedstrijd van komend weekend tegen Willem II belangrijk gaat worden. De trainer gaat voor winst tegen zijn voormalig werkgever.

"We hebben ons plan klaar. We hebben punten nodig om de play offs te halen en moeten zien dat we het publiek achter de ploeg krijgen. Uiteindelijk gaat het erom wat er in de zestien gebeurt, hoe je verdedigt en of je scoort, dat moeten we met zijn allen voor elkaar krijgen", vertelt hij op de officiële website van de Friezen.

Wout Faes ging tegen Ajax meermaals in de fout, maar lijkt weer op speelminuten te kunnen rekenen door de blessure van Joost van Aken. "Het gaat erom dat Wout hier van leert en deze fouten volgend jaar niet meer maakt. Het liefst volgende week al niet meer."

Ondanks de 5-1 nederlaag kijkt Streppel niet alleen met een negatief gevoel terug op de wedstrijd tegen de Amsterdammers. "Die wisten het ook even niet meer. Alleen waren we niet in staat onze speelwijze lang genoeg vast te houden. Daar gaat het om. Je moet, of je nu voor of achter staat, altijd je taak uitvoeren."

Overzicht

Reacties (6)

 • Avatar
  OneLoveSCH - 20 april 2017 om 19:49

  Maakt toch geen reet uit als Faes volgend jaar die fouten niet meer maakt dan speelt hij hier waarschijnlijk al niet meer. Kan beter Doke erin.

 • Avatar
  Mackan68 - 20 april 2017 om 19:50

  Ze hebben de laatste weken steeds hun plan klaar. Maar uiteindelijk blijkt het na 20-25 minuten steeds niets waard. Dikke fail dat hij nu wéér Jerry en Wout laat opdraven.

 • Avatar
  igor - 20 april 2017 om 20:04

  Volgens mij heeft Doke het de wedstrijden die hij heeft gespeeld meer dan naar verwachting gedaan. Lijkt me toch wat zekerder op het moment. Mooi dat odegaard start

 • Avatar
  japjan - 20 april 2017 om 22:03

  Doke moet spelen anders verliezen we geheid weer.

  En dan niet Feas maar st Juste er uit

 • Avatar
  Struisvogel - 21 april 2017 om 10:16

  Het is wel lastig, Doke heeft het benodigde niveau niet maar heeft het wel verdienstelijk gedaan. Faes heeft het niveau wel in zijn mars maar doet het tot nu niet al te super.

 • Avatar
  FrisianX- - 21 april 2017 om 10:42

  We hebben niks aan Faes, is na dit seizoen toch weer weg..

Nieuwe media

-->