''SC Heerenveen zit momenteel niet in hun beste fase van het seizoen''

20 april 2017 om 15:57 | Bron: Willem II

SC Heerenveen neemt het vrijdagavond in het Abe Lenstra Stadion op tegen Willem II, de nummer elf van de Eredivisie. Trainer Erwin van de Looi voelt dat er wat te halen valt bij de Friezen.

"Heerenveen zit momenteel niet in hun beste fase van het seizoen", vertelt hij op de website van de Tilburgers. "Aan de kwaliteit van het elftal zal dat in ieder geval niet liggen. Deze ploeg kan ineens losgaan en aan ons de taak om dat niet te laten gebeuren. We moeten ze niet laten voetballen. Alleen met keihard werken kunnen we de klus klaren en dat hebben we al eerder laten zien, zoals bij Vitesse", aldus Van de Looi.

De Tricolores hebben op dit moment 'slechts' vier punten minder dan SC Heerenveen. "Wie aan het begin van het seizoen gezegd had dat Willem II mee zou doen om een plekje in de play-offs om Europees voetbal, had daar meteen voor getekend", beseft hij. "Nu we dat nog steeds in zicht hebben, willen we er ook voor gaan. Om dit te bereiken moeten we dus ergens punten pakken, die we onlangs tegen ADO hebben laten liggen", besluit Van de Looi. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->