'Van de Looi voert twee wijzigingen door voor duel met SC Heerenveen'

20 april 2017 om 14:46 | Bron: Brabants Dagblad

SC Heerenveen neemt het vrijdagavond in het eigen Abe Lenstra Stadion op tegen Willem II en Erwin van de Looi, trainer van de club uit Tilburg, voert waarschijnlijk twee wijzigingen door ten opzichte van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. 

Jari Schuurman, die als invaller een treffer voor zijn rekening nam tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, begint waarschijnlijk in de basis. Hij is de vervanger van Jordy Croux (geschorst). Dries Wuyten keert terug in de basis als linksback en daardoor begint Lieftink op de bank. 

Vermoedelijke opstelling Willem II: Lamprou; Van Anholt, Lachman, Peters, Wuytens; Haye, Ojo, Kali, Schuurman; Falkenburg, Oulare.

Overzicht

Reacties (6)

 • Avatar
  Friesland - 20 april 2017 om 15:01

  Nou, de opstelling bij Heerenveen is bekent , ongeacht de prestaties van de voorbije wedstrijden
  kiest Streppel voor de vaste 11, zelfs spelers die openlijk te licht zijn bevonden staan in de basis, dus de motivatie voor de reserve spelers ontbreekt, en willen verkassen.

 • Avatar
  Struisvogel - 20 april 2017 om 16:02

  Wie zijn openlijk te licht bevonden? En wat bedoel je eigenlijk met dat openlijk? Ik heb Streppel niet horen zeggen dat Faes niet in de Eredivisie thuishoort, Slagveer beter een carrière op de atletiekbaan kan gaan nastreven en Erwin Mulder beter op goal kan bij Bakkeveen 4. Dat jij dit wellicht wel vindt maakt het meteen openlijk waar en bekend?

 • Avatar
  Massi - 20 april 2017 om 16:13

  Streppel kiest voor deze elf omdat hij deze jongens het beste vind. Dat wil niet zeggen dat hij tevreden is maar wel dat hij geen andere keus heeft. Toch had ik Schmidt wel weer terug willen zien ipv Faes. Doke heeft wel wat krediet opgebouwd lijkt me..

 • Avatar
  Leeuwfean - 20 april 2017 om 16:18

  Ja ik had ook voor Doke gekozen, bovendien was Streppel erg positief over hem.
  Sneu voor Doke als Faes de voorkeur zou krijgen.

 • Avatar
  OneLoveSCH - 20 april 2017 om 16:20

  Odegaard speelt ipv Slagveer!!

 • Avatar
  Leeuwfean - 20 april 2017 om 16:23

  Willem2 zal erg compact spelen en in de counter toe willen slaan.
  Nu lees ik op twitter Roelof de Vries dat Ødegaard gaat spelen ipv Slagveer. Ik vind juist Ødegaard het beste tegen een voetballende club zoals tegen Ajax afgelopen weekend maar ik zal het wel verkeerd zien.

Nieuwe media

-->