''Merk dat het mij steeds meer moeite kost om de energie op te brengen''

20 april 2017 om 07:45 | Bron: Dagblad van het Noorden

Harris Huizingh heeft VV Valthermond laten weten dat hij alsnog afziet van zijn contractverlenging als trainer van de amateurclub. De voormalig SC Heerenveen-aanvaller zou aanvankelijk een jaar langer doorgaan. 

"In november was ik nog vol enthousiasme om nog een jaar trainer te zijn, maar inmiddels heb ik een andere baan, waar ik het erg druk mee heb", legt hij uit. "Ik merk dat het mij steeds meer moeite kost om de energie op te brengen die de club en de spelersgroep verdienen. Daarom is het beter om na dit seizoen te stoppen in plaats van door te gaan en er in de voorbereiding achter te komen dat het niet meer gaat", aldus Huizingh.

"Ik heb altijd gezegd dat ik tot mijn vijftigste trainer wilde zijn. Dat heb ik dan met vijf jaar weten te verlengen", vervolgt hij in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Uiteraard gaan we nog wel met zijn allen dit seizoen goed afsluiten. Na de overwinning op Raptim doen we weer volop mee om de prijzen. Afscheid nemen met een promotie zou prachtig zijn", besluit Huizingh optimistisch. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->