''Het zou heerlijk zijn om drie punten van SC Heerenveen te pakken''

20 april 2017 om 08:59 | Bron: SC Heerenveen

SC Heerenveen neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Willem II en dat betekent voor Pele van Anholt een speciaal duel. De multifunctionele verdediger kijkt uit naar zijn terugkeer op het oude nest.

"Het zou heerlijk zijn om drie punten van mijn oude club te pakken", vertelt hij op de clubsite van SC Heerenveen. "We zijn veilig, als we van Heerenveen winnen staan we op één punt van de play-offs voor Europees voetbal. Het is niet zo dat nu we veilig zijn het wel geloven. Meedoen aan de play-offs is goed voor alles. Als speler word je er beter van en voor de club is het sportief en financieel aantrekkelijk", beseft Van Anholt, die zijn oude club nog op de voet volgt. 

"Heerenveen speelde voor de winterstop fantastisch en heeft heel goede spelers, maar krijgt de laatste tijd te veel goals tegen", constateert hij. "Ik heb zondag de wedstrijd tegen Ajax (5-1 nederlaag, red.) gezien, zoals Heerenveen de goals weggeeft, dat mag gewoon niet. De druk ligt vrijdag bij Heerenveen. Zij moeten voor eigen publiek altijd winnen en met het oog op de play-offs zeker", besluit Van Anholt realistisch. 

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Carpe Pollo - 20 april 2017 om 10:43

  De strik zit er al omheen, gewoon een paar ballen hoog of laag voor het doel, en je kunt ze afhalen met bijbehorende handdruk.

 • Avatar
  spitsvogel - 20 april 2017 om 12:52

  Denk ook carpe pollo dat dat niet zo lastig gaat worden. Het is gatenkaas achterin en voorin onmachtig. Hoop dat ik het mis heb en dat ze nu wel wakker zijn

 • Avatar
  Leeuwfean - 20 april 2017 om 12:54

  Jammer Pelé, ik vind je een leuke gozer maar de punten blijven dit keer in Heerenveen, dat zegt mijn voorgevoel.

Nieuwe media

-->