Thorsby: ''De kwaliteiten die ik heb, zijn heel belangrijk voor de ploeg''

20 maart 2017 om 11:24 | Bron: Le

SC Heerenveen verloor zondagmiddag in eigen huis met 1-2 van Feyenoord, de koploper van de Eredivisie. Morten Thorsby, die na afloop werd verkozen tot 'Man of the Match, hield een goed gevoel over aan zijn eigen optreden.

"Ik weet wat ik kan brengen", legt de Noorse middenvelder uit. "De kwaliteiten die ik heb, zijn heel belangrijk voor de ploeg. Op het middenveld worden wedstrijden beslist. Daar de duels winnen is mijn taak. Als ik goed ben, gaat de rest mee. Ik weet dat ik op de goede weg ben, maar moet nog beter worden aan de bal en meer verantwoordelijkheid leren nemen. Ook tegen mindere ploegen wil ik waardevol zijn", aldus Thorsby, die baalde van het teleurstellende resultaat. 

"We wisten dat Feyenoord met veel energie uit de kleedkamer zou komen, dat ze alles zouden geven", vervolgt hij in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Maar we gingen daar niet goed mee om. We hebben vandaag voor rust weer laten zien dat we ons voetballend kunnen meten met een topploeg, maar we moeten nog leren om een hele wedstrijd lang lef te tonen. Dat is de volgende stap. Het is heel jammer dat we vandaag niet een punt hebben gepakt", besluit Thorsby. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->