Streppel baalt: ''Dat begint ondertussen heel erg vervelend te worden''

20 maart 2017 om 07:15 | Bron: Leeuwarder Courant

Ondanks dat SC Heerenveen tegen Feyenoord zichzelf redelijk presenteerde, stond de ploeg van trainer Jurgen Streppel na 90 minuten voetbal opnieuw met lege handen. 

"De manier waarop we voetbalden en druk zetten op Feyenoord - het was bij vlagen heel erg goed", vertelt Streppel in gesprek met de Leeuwarder Courant. "We verzuimden alleen de tweede en misschien zelfs wel de derde treffer te maken. Dan hadden we de wedstrijd in het slot kunnen gooien en Feyenoord nóg veel meer pijn kunnen doen."

Aan de hand van Tonny Vilhena vechten de Rotterdammers zich terug in de wedstrijd. "Het grootste verschil was de fysieke kracht, de power, die Feyenoord in de tweede helft bracht. We kwamen gewoon niet meer onder hun druk uit, ook al probeerden we alles om de wedstrijd te laten kantelen. Met Luciano Slagveer kregen we nog een goede kans op de gelijkmaker. Hun doelman (Brad Jones, red.) stond er echter niet voor niets", vervolgt de oefenmeester.

Streppel houdt echter vertrouwen. "De manier van voetballen geeft houvast, maar het is pijnlijk als je dan toch elke keer verliest. Dat begint ondertussen heel erg vervelend te worden", besluit hij.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->