Thorsby: ''Mijn sterke punten zijn veel beter dan dat ze eerder waren''

19 maart 2017 om 20:50 | Bron: Omrop Fryslân

De afgelopen twee duels moest hij nog op de bank beginnen, maar tegen Feyenoord stond Morten Thorsby weer terug in de basis. De jonge Noor verzette enorm veel werk en was met name in de eerste helft een ware plaag voor de Feyenoorders. Niet voor niets werd hij na afloop van het duel uitgeroepen tot Man of the Match.

"Dat is mooi maar het is vooral jammer dat wij niet dat ene punt hier hebben kunnen houden", vertelt Thorsby bij Omrop Fryslân. "Het was een goede eerste helft, waarin we er nog eentje hadden moeten maken. We wisten dat Feyenoord in de tweede helft zou komen. In totaal ben ik wel tevreden dat we zoveel beter speelden dan vorige week tegen Excelsior."

Thorsby was niet verbaasd dat hij tegen Feyenoord in de basis mocht starten; "Ik ken mijzelf heel goed en ik weet wat ik kan brengen. De afgelopen twee wedstrijden stond ik ernaast, maar ik ben nu goed terug gekomen. Ik ben nog niet helemaal tevreden met mijn prestatie, maar het gaat steeds beter. Ik zie dat ik verbeterpunten heb, maar mijn sterke punten zijn nu ook veel beter dan het eerder was."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->