Streppel complimenteert: ''Luciano en Morten wilden er écht wat van maken''

19 maart 2017 om 19:29 | Bron: Omrop Fryslân

Voor de zevende keer in tien duels stapte SC Heerenveen zondag als verliezer van het veld. Dit keer was koploper Feyenoord met 1-2 te sterk in het Abe Lenstra Stadion. Trainer Jurgen Streppel irriteert zich mateloos aan dat gegeven maar houdt desondanks onvermurwbaar vast aan zijn gekozen tactiek.

"Het was een geweldige wedstrijd", blikt Streppel terug bij Omrop Fryslân. "De eerste helft was van ons van een goed niveau. Het was zoals we het wilden: hoog druk zetten, dat was prima. Ook goed voetbal erbij, Yuki was natuurlijk weer belangrijk. Helaas moest hij afhaken in de tweede helft. Toen Feyenoord een omzetting deed, moesten wij dat ook doen. Dat is een verschil tussen Feyenoord en ons..."

Streppel was zeker tevreden over de inzet van zijn ploeg, die vorige week kansloos onderuit ging bij Excelsior. "Iedereen valt nu ook over 'Excelsior' heen, maar die staan nu ook met 1-1 tegen Ajax. Dat zijn ook geen koekebakkers. Wij hebben na de winterstop bij vlagen echt prima voetbal laten zien. Denk aan Twente, Utrecht, AZ.. Elke keer staan we met lege handen. Dat gebeurt nu weer en wordt onderhand wel erg vervelend. Dat irriteert mateloos."

Wel had Streppel een compliment voor de nieuwe basisspelers Thorsby en Slagveer. "Ik vond dat Luciano en Morten het gewoon prima hebben ingevuld. Die wilden er écht wat van maken. Die wilden zich echt bewijzen en laten zien. Dat verdiend een groot compliment."

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  japjan - 19 maart 2017 om 19:59

  Nu Larsson en St Juste vervangen door Doke en Namli

 • Avatar
  ArjenRiedstra11 - 19 maart 2017 om 20:07
  japjan zegt:

  Nu Larsson en St Juste vervangen door Doke en Namli

  Zie liever odegaard op linksbuiten

 • Avatar
  samaras20 - 19 maart 2017 om 20:15

  Luciano, Morten en Yuki speelden fantastisch

 • Avatar
  Heerenv1 - 20 maart 2017 om 16:21

  Maar het grootste onterechte compliment heb je gegeven aan Larsson door hem te laten staan.. waar bijna iedere supporter op het stadion om vroeg! Slagveer toonde inderdaad een fantastische inzet.. beloon hem daar dan mee.. want Larsson heeft al maanden geen knikker geraakt!

Nieuwe media

-->