Streppel: ''Staan we weer met lege handen, dat is verschrikkelijke klote''

19 maart 2017 om 15:36 | Bron: NOS

SC Heerenveen had zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen door Feyenoord te verslaan in eigen huis. In de eerste helft leek dat ook te gaan gebeuren, maar de Friezen konden voor rust helaas niet de 2-0 en 3-0 maken. Daardoor kregen de Rotterdammers in de tweede helft de kans om het tij te keren.

"Het is wel een beetje typerend voor ons na de winterstop", vertelt trainer Jurgen Streppel bij de NOS. "Vorige week hebben we een wanprestatie geleverd maar al die andere wedstrijden niet. Daar hadden we veel meer verdiend en ook vandaag denk ik dat we met deze wedstrijd kunnen leven. Alleen staan we weer met lege handen. Dat is echt verschrikkelijk klote."

"De eerste helft was van een hoog niveau", vervolgt Streppel. "We wilden dat met z'n allen en het lukte. Het enige wat we daar niet doen is verzuimen om de 2-0 of 3-0 te maken. Want dat hadden we gewoon moeten doen. Dan was de wedstrijd in het slot geweest. Want dan kun je nog zoveel fysieke kracht brengen als Feyenoord deed in de tweede helft, maar dan wordt het lastig en de ruimtes nog groter."

"Het is iets dat we onszelf ook kunnen verwijten: dat we in de tweede helft niet meer gevoetbald hebben. Je moet blijven voetballen om onder die druk uit te komen. Daar hoefde Feyenoord nu veel te weinig te doen en konden ze ons op fysieke kracht heel veel pijn doen."

 

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  Directrood - 19 maart 2017 om 15:53

  Odegaaaard opstellen...

 • Avatar
  klaas rudmer - 19 maart 2017 om 15:55
  Directrood zegt:

  Odegaaaard opstellen...

  Thorsby deed het vandaag geweldig...

 • Avatar
  igor - 19 maart 2017 om 15:56

  Larsson er ook uit halen en ödegaard erbij zetten

 • Avatar
  Ninadj14 - 19 maart 2017 om 16:03

  Misschien Larsson er ook maar eens uit halen. Die schoot weer geen bal op doel. Verder wel veel inzet gezien van de ploeg. Alleen Kobayashi moet verdedigend beter worden , en St. Juste peerde vandaag elke bal naar voren. Jammer dat ze de eerste helft niet meer scoorden. Er had vandaag meer ingezeten, en de ploeg had meer verdiend. En natuurlijk was Vilhena erg belangrijk die helemaal niet had mogen spelen...

Nieuwe media

-->