Mulder baalt van verlies: ''Maar we hebben ons wel gerevancheerd''

19 maart 2017 om 15:10 | Bron: FOX Sports

Na een uitstekende eerste helft had SC Heerenveen zondag in het tweede bedrijf geen antwoord meer op het spel van Feyenoord. Doelman Erwin Mulder zag het voor zijn ogen gebeuren, maar kon zowel bij de gelijkmaker als bij de 1-2 van Vilhena weinig meer doen dan toekijken.

"Ze lieten ons in de eerste helft opbouwen en zakten iets in", blikt Mulder terug voor de camera's van FOX Sports. "In de tweede helft stapten ze met het team iets verder door en daar hadden wij heel veel problemen mee. Ik denk dat we wel meer mogelijkheden hebben gehad om de score uit te breiden. Na de 2-1 hadden we met een beetje geluk nog de 2-2 kunnen maken. We hadden nog twee kansjes maar helaas is dat niet gelukt."

Omdat Feyenoord na rust anders ging spelen, moest Heerenveen wel een andere tactiek gaan toepassen. Mulder: "We probeerden ook na rust ons eigen spel te spelen maar dat lukte niet. Dan moet je uit een ander vaatje tappen en de lange bal gaan spelen. Maar dan hebben zij achterin wel wat jongens die sterk genoeg zijn."

Met het inbrengen van Henk Veerman kwamen de Friezen wel iets meer terug in de wedstrijd. "Dat heb je dan nodig en dan zag je ook dat we daar vanuit op sommige momenten wel konden door voetballen. We hadden tegen elkaar gezegd dat we in de Kuip ook een hele goede wedstrijd hadden gespeeld. We moeten van ons eigen spel uitgaan en dat hebben we in de eerste helft ook laten zien."

"Ik denk wel dat we ons wel hebben gerevancheerd voor wat we vorige week hebben laten zien", besluit Mulder, die desondanks niet echt kon genieten van het applaus van het thuispubliek. "Ik had liever drie punten gehad."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->