Lamprou opnieuw belangrijk voor Willem II: ''Streppel heeft nog niet gebeld''

18 maart 2017 om 22:15 | Bron: FOX Sports

Hoewel Kostas Lamprou volgens Wilfred Genee 'nooit in beeld is geweest bij Heerenveen', zullen de geruchten over de doelman van Willem II nog even blijven aanhouden. In het duel tussen FC Groningen en Willem II speelde de Griekse doelman (25) opnieuw een hoofdrol.

Na afloop van het duel (1-1) bevestigde Lamprou in gesprek met FOX Sports dat er interesse is van enkele clubs. "Maar op dit moment is er nog geen club concreet. Links en rechts hoor ik wel dat er clubs geïnteresseerd in me zijn, maar concreet is nog niets."

"Nee, ook Streppel heeft nog niet gebeld en ook niet geappt," lacht Lamprou. "De trainer (Streppel, red.) heeft aangegeven dat hij fan van me is. Dat zijn echt fantastisch mooie woorden voor mij, zeker van een ex-trainer. Eerlijk gezegd ben ik er in m'n achterhoofd wel mee bezig waar ik volgend seizoen naar toe ga."

"Ik zou graag in Nederland willen blijven. Ik zou niet weten welke clubs ik kan noemen. Er zijn genoeg mooie clubs in Nederland. Ik ben transfervrij dus ik hoop dat er iets moois op m'n pad komt", besluit Lamprou.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->