Streppel zint op stunt: ''Titelstrijd wordt na zondag nog veel spannender''

18 maart 2017 om 21:08 | Bron: Bureau Sport Radio

Als het aan trainer Jurgen Streppel ligt, gaat SC Heerenveen zondagmiddag de titelstrijd in de Eredivisie helemaal opengooien. Wel zal er dan een heel ander Heerenveen op het veld moeten staan, want na de winterstop loopt het nog alles behalve soepel bij de Friezen.

"Volgens mij is er allemaal nog niet heel veel mis, maar het klopt inderdaad wel dat na de winterstop wat mindere resultaten hebben behaald", vertelt Streppel in gesprek met Bureau Sport Radio. Gevraagd naar de titelstrijd in de Eredivisie, antwoordde de trainer als volgt: "Ik zal je wat verklappen: die wordt na het komende weekend nog veel spannender."

"Dan moet Ajax zijn plicht doen (winnen bij Excelsior, red.) en wij voor een mooie stunt kunnen zorgen tegen Feyenoord", vervolgt Streppel. "Dan belooft het een geweldig slot te worden. Net zoals een aantal jaren geleden. Dat kunnen jullie je misschien nog wel herinneren, toen drie ploegen kampioen konden worden."

Eerder dit seizoen maakte Heerenveen het Feyenoord aardig moeilijk in De Kuip. Toen werd het 2-2. Streppel: "Dat was nog in de vloeiende periode, zal ik maar zeggen. Deze keer wordt het nog mooier: 2-1!"

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->