Veerman: ''Maakte me geen zorgen dat ik weer de steigers op moest''

18 maart 2017 om 20:19 | Bron: Leeuwarder Courant Veerman: ''Maakte me geen zorgen dat ik weer de steigers op moest''

Hoewel Henk Veerman de afgelopen jaren meermaals klaagde over het gebrek aan speeltijd bij SC Heerenveen, is hij blij dat zijn aflopende contract met twee jaar is verlengd. "Het is mooi voor mij en voor de supporters dat we eruit zijn gekomen", zo vertelt de Volendammer in de Leeuwarder Courant.

Ondanks dat zijn rol beperkt blijft tot invalbeurten, voelde Veerman de waardering van de club en de fans. "Ik wilde graag blijven en heb niet met andere clubs gesproken, omdat ik het gevoel had dat Heerenveen de deur op een kier hield. Ik ben blij dat de club nu het vertrouwen in mij heeft uitgesproken."

De voormalige schilder had het ook niet erg gevonden als de club de optie niet had gelucht. "Zorgen heb ik me nooit gemaakt. Ik had wel een andere club gekregen. Ik heb in ieder geval niet gedacht dat ik weer op de steigers zou moeten staan", lacht Veerman.

Ondanks het verlengen van zijn contract zal hij ook zondag tegen Feyenoord zeer waarschijnlijk weer op de bank starten. "Misschien had ik in mijn contract moeten vastleggen dat ik meer speelminuten zou krijgen, maar dat is niet gebeurd", besluit Veerman lachend.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->