Mulder gunt Feyenoord het beste: ''Ik hoop echt dat ze kampioen worden''

18 maart 2017 om 18:08 | Bron: Leeuwarder Courant

Erwin Mulder verkeert momenteel niet in zijn beste vorm bij SC Heerenveen. Waar de doelman eerder dit seizoen nog punten pakte voor zijn team, valt hij de laatste duels vooral in negatieve zin op. "Wekenlang lieten we goed voetbal zien, maar bleven de resultaten achter", blikt Mulder terug in de Leeuwarder Courant

"Tegen Excelsior was ook het voetbal slecht, maar dat was een incident", vervolgt de doelman. "Duidelijk is dat wij niet in onze beste periode van het seizoen zitten. Feyenoord is wat dat betreft een heel mooie tegenstander om daaruit te komen. Wij hebben dit seizoen, ook in de Kuip waar we met 2-2 gelijkspeelden, laten zien dat we het elke ploeg lastig kunnen maken."

Hoewel Mulder niet op een fijne manier vertrok uit Rotterdam, gunt hij zijn oude club wel het allerbeste. "Ik heb nu een paar keer tegen Feyenoord gevoetbald. En elke keer stellen mensen mij in aanloop naar de wedstrijd de vraag of ik rancune tegenover de club heb. Daar is absoluut geen sprake van. Ik hoop ook echt dat ze kampioen worden."

"Je ziet aan Feyenoord dat het echt een team is. Wanneer je weinig doelpunten tegen krijgt en voorin een paar jongens hebt die uit het niets beslissend zijn, dan heb je blijkbaar voldoende kwaliteit om bovenaan te staan", besluit Mulder.

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Hendrikus - 18 maart 2017 om 19:11

  Hij zal wel weer een poedeltje maken.

 • Avatar
  Mackan68 - 18 maart 2017 om 21:30

  Gunt Feyenoord het beste en hoopt dat ze kampioen worden?? Teken aan de wand. Wouter van der Steen morgen in de basis!

 • Avatar
  GestrektBeen - 19 maart 2017 om 10:41

  Feyenoord had het goed gezien: is geen echte prof. Laat ie hier helaas ook weer zien. Jammer.

Nieuwe media

-->