Hansson kijkt nog altijd naar SC Heerenveen: ''Ze kunnen dat echt heel goed''

17 februari 2017 om 18:34 | Bron: SC Heerenveen TV Hansson kijkt nog altijd naar SC Heerenveen: ''Ze kunnen dat echt heel goed''

Petter Hansson keert nog altijd jaarlijks terug in Heerenveen. De witte tornado, zoals zijn bijnaam luidde in het Abe Lenstra Stadion gaat dan op trainingskamp met IK Sirius, waar hij jeugdtrainer is.

"Onze jeugdopleiding wordt beter en beter, maar het kan natuurlijk altijd nog beter", begint Hansson tegen SC Heerenveen TV. "Ik kies voor Heerenveen omdat ze een goede jeugdopleiding heeft. Als je wat wilt leren, kun je daar altijd terecht. Ze kunnen dat echt heel goed. En Nederland staat bekend om goede spelers op te leiden. En Heerenveen is een van de betere."

Hansson werd bij SC Heerenveen vier keer speler van het jaar, een unicum. "Iedereen in Zweden kijkt naar Nederland, ik ook. Als je kijkt hoe wij onze jongens willen opleiden, dan lijkt het wel veel op Nederland en Heerenveen. Maar die kwaliteiten hebben wij nog niet. Maar we worden beter en beter."

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    surhuizum - 17 februari 2017 om 18:52

    Prachtig. Deze man moeten ze eigenlijk zijn retour ticket afpakken en hem hier verplicht een contract geven voor meerdere jaren. Held

  • Avatar
    ArjenRiedstra11 - 17 februari 2017 om 18:54

    Ooit hopelijk trainer van Heerenveen

Nieuwe media

-->