Streppel zonder zorgen: ''We zijn geen enkele keer ondersteboven gespeeld''

17 februari 2017 om 18:15 | Bron: SC-Heerenveen.nl Streppel zonder zorgen: ''We zijn geen enkele keer ondersteboven gespeeld''

SC Heerenveen hoopt een slechte reeks dit weekend om te draaien met een overwinning op concurrent FC Twente. Jurgen Streppel, trainer van de Friezen heeft zich, ondanks de reeks zonder overwinning, nog geen moment zorgen gemaakt.

"We zijn geen enkele keer ondersteboven gespeeld", begint Streppel op de clubwebsite van SC Heerenveen. "Je hebt wel fases dat het mee of tegenzit. Het is wel lekker als je er af en toe een balletje inschiet. Volgens mij speelt geen enkele speler die scoort slecht. Een goal geeft een boost aan spelers en de ploeg. Voetbal op hoog niveau gaat over details. Een cornerballetje net even niet of wel goed staan, verdedigend of aanvallend, is een wereld van verschil."

De wedstrijd gaat tussen de nummer zes en acht van de Eredivisie. "Het staat allemaal heel dicht bij elkaar. Het duel van morgen is een mooi affiche. Beide teams hebben spelers met specifieke kwaliteiten en de stand op de ranglijst maakt het op voorhand ook aantrekkelijk, een wedstrijd om naar uit te kijken."

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    abelenstra - 17 februari 2017 om 19:01

    wat een niets zeggend artikel cq woorden van de trainer. presteren en niets anders. jij bent daarvoor verantwoordelijk

Nieuwe media

-->