Zeneli krijgt bezoek van bondsoach, Namli stevent af op basisplek

17 februari 2017 om 15:26 | Bron: Sander de Vries Zeneli krijgt bezoek van bondsoach, Namli stevent af op basisplek

De bondscoach van Kosovo heeft vrijdagmiddag een bezoekje gebracht aan de training van SC Heerenveen. De oefenmeester is in Nederland voor Arber Zeneli en Bersant Celina, die morgen namens FC Twente in actie komt. 

Op basis van de training lijkt trainer Jurgen Streppel morgen te kiezen voor Younes Namli als linksback, zo meldt AD-journalist Sander de Vries op Twitter Namli, krijgt, als vervanger van Lucas Bijker, de voorkeur boven Joris Voest. Op het middenveld keert Pelle van Amersfoort waarschijnlijk terug in de basis en daardoor begint Martin Ødegaard op de bank.

Sam Larsson, die tegen AZ nog ontbrak vanwege zijn rode kaart op bezoek bij FC Utrecht, begint op zijn favoriete positie als linksbuiten. 

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    Ninadj14 - 17 februari 2017 om 16:05

    Als Namli net als Bijker zo vaak mee naar voren kan komen zoals wel vaak het geval is geweest hebben we tenminste iemand staan die goed kan schieten en voorzetten. Hoop dat hij het verdedigend wel goed kan. Het is toch wat anders dan het middenveld. Als hij maar niet zo\'n gevalletje Sinkgraven wordt als bij Ajax nu. Gewoon als laatste optie, en verder gewoon op het middenveld laten.

  • Avatar
    TL - 17 februari 2017 om 18:27

    Waarom nou weer een aanvallende middenvelder op de linksback positie? Voest zal niet een topper zijn , maar speelt daar in ieder geval wel op zijn eigen positie.

Nieuwe media

-->