Streppel: ''We hebben op Ajax en Feyenoord na alle 'concurrenten' al gehad''

17 februari 2017 om 10:40 | Bron: SC Heerenveen TV Streppel: ''We hebben op Ajax en Feyenoord na alle 'concurrenten' al gehad''

SC Heerenveen neemt het zaterdagavond in de Grolsch Veste op tegen FC Twente, de nummer acht van de Eredivisie. Trainer Jurgen Streppel, die na zijn schorsing 'gewoon' weer op de bank zit, kijkt uit naar het duel.

“Ik verwacht een mooie wedstrijd", blikt hij vooruit. "Ik denk dat FC Twente na een moeizaam begin, en zeker hier thuis toen wij een goede wedstrijd speelden en zij wat minder waren, de stijgende lijn te pakken heeft. Een ploeg die in mijn optiek leuk, mooi en aanvallend voetbal speelt", aldus Streppel.

"Ik verwacht dan ook een open wedstrijd", vervolgt de coach, die beseft dat de Friezen een moeilijk programma achter de rug hebben. "We hebben op Ajax en Feyenoord na alle 'concurrenten' van de eerste rij al gehad. Het zou dus fijn zijn als we tegen een concurrent de overwinning kan pakken", besluit Streppel. 

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Arjeen - 17 februari 2017 om 12:46

  Ik denk dat we het dit weekend bij 1-3 houden

 • Avatar
  samaras20 - 17 februari 2017 om 12:49

  Vitesse? Is dat geen concurrent?

 • Avatar
  abelenstra - 17 februari 2017 om 19:05

  wat een nietszeggende quote zelfs groningen thuis kon je niet aan en als ik gisteravond az zie spelen dan vraag je toch echt af hoe het kan zijn dat je van hen verliest

Nieuwe media

-->