VIDEO | Reportage van het duel SC Heerenveen 2 - Feyenoord 2

17 februari 2017 om 08:22 | Bron: FeanOnline VIDEO | Reportage van het duel SC Heerenveen 2 - Feyenoord 2

Jong Heerenveen heeft de koppositie af moeten staan aan de beloften van Feyenoord. De Friezen verloren het onderlinge duel met 1-2. Beide ploegen eindigde het duel met tien man door rode kaarten voor Wout Faes en Feyenoorder Gustafson.

SC Heerenveen kwam binnen tien minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Vlap. Maar nog voor rust deed Feyenoord wat terug uit een vrije trap van Marko Vejinovic. Zo'n zeven minuten later kreeg Simon Gustafson een rode kaart vanwege natrappen, waardoor hij een schorsing tegemoet kan zien.

In de tweede helft waren er nog geen tien minuten gespeeld of het was 1-2 voor Feyenoord. Bilal Basacikoglu was de doelpuntenmaker. Niet veel later kreeg hij een schop van Wout Faes, die ook mocht inrukken. Daardoor eindigde het duel in tien tegen tien en met een overwinning voor Feyenoord, dat daardoor de nieuwe koploper is.

Overzicht

Reacties (9)

 • Avatar
  OneLoveSCH - 13 februari 2017 om 20:50

  Tja en nu? Volgens mij is Shay Facey ook nog niet helemaal hersteld. Hopelijk durft Jurgen het aan met Kik Pierie. Moet kunnen want Unal is niet de meest fysieke spits.

 • Avatar
  DPV - 13 februari 2017 om 21:05

  Het zal wel heel dom zijn van mij maar uhm, werkt zo'n rode kaart ook door naar het 1ste elftal? (ik vrees dat dit een retorische vraag is :( )
  Dan zijn wij door de schorsingen van afgelopen weekend en de blessures, met name Schaars, aardig lamgelegd?
  Ik ben geschrokken van de ondergrens van afgelopen zondag, tel daar de schorsingen bij op.....dan heb ik er een hard hoofd in voor wat betreft Twente uit :(

 • Avatar
  Ninadj14 - 13 februari 2017 om 21:56

  Feyenoord ook met allemaal \'eredivisie spelers\'. Dan is het nog niet eens zo slecht met onze talenten

 • Avatar
  HVNFL - 13 februari 2017 om 22:56

  Ach, nu speelt die Bilal weer op Skoatterwald. Net als 4 jaar geleden. Goed bezig geweest Bilal ;)

 • Avatar
  Leeuwfean - 17 februari 2017 om 10:19

  Jammer dat die rode kaart gevalletjes niet te zien zijn in dit filmpje. Je ziet alleen maar dat de scheids de rode kaart geeft. Was wel nieuwsgierig naar die schop van Faes.

 • Avatar
  Ninadj14 - 17 februari 2017 om 11:18

  Waarom worden de overtredingen van de rode kaarten niet getoond? Dat is het meest interessante op dit moment...

 • Avatar
  Ronald1993 - 17 februari 2017 om 11:44

  Inmiddels ook bekend dat Feyenoord er bij Gustafson 2 wedstrijden af weet te peuteren, dan vraag ik me altijd af of dat bij ons niet ook mogelijk was.

  Gustafson is nu voor 1 wedstrijd geschorst vanwege natrappen, en wij hebben er 2 die zitten te brommen voor 2 wedstrijden en gaan niet in beroep. Tsja volgende keer maar eens proberen dan?

 • Avatar
  Leeuwfean - 17 februari 2017 om 14:07

  @Ronald ik heb het ook gelezen, het is toch ongelooflijk. Die advocaat bij Feyenoord schijnt hier erg goed in te zijn. Daarom is het jammer dat we de beelden hiervan niet hebben.

 • Avatar
  Massi - 17 februari 2017 om 15:03

  We hebben de club via Twitter gevraagd waarom er geen beelden van zijn: "Er werd vanaf de grond gefilmd waardoor beide overtredingen niet goed in beeld kwamen. Bij Faes liep er iemand voorlangs."

Nieuwe media

-->