OFFICIEEL | Heerenveen verhuurt derde doelman Sietsma aan FC Emmen

30 augustus 2016 om 14:03 | Bron: Omrop Fryslan en FC Emmen OFFICIEEL | Heerenveen verhuurt derde doelman Sietsma aan FC Emmen

SC Heerenveen verhuurt opnieuw een jonge speler aan een andere club. Ditmaal gaat het om doelman Wieger Sietsma. De 21-jarige goalie zal een jaar bij FC Emmen in actie komen, zo laat Roelof de Vries van Omrop Fryslan weten.

Sietsma kwaw vorig jaar over van FC Groningen waar hij bij de beloftes speelde. De Groninger tekende een contract voor drie jaar waarbij de Heerenveen een optie heeft voor nog eens twee extra jaren. Tot dusver speelde Sietsma nog niet in de hoofdmacht. 

Met doelman Erwin Mulder en aanwinst Wouter van der Steen is Heerenveen goed bezet qua keepers. Eerder werd de talentvolle Maarten de Focker al bij VVV-Venlo gestalt. De Friezen namen ook tijdelijk afscheid van Luka Zahovic (NK Maribor), Kenneth Otigba (Kasimpasa) en Branco van den Boomen (Willem-II).

UPDATE 30 augustus | 14:16 uur: FC Emmen heeft de komst van Wieger Sietsma bevestigd op de officiële website. De doelman wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van SC Heerenveen. Na Maarten de Fockert, Robert van Koesveld, Kenneth Otigba, Van den Boomen en Luka Zahovic is Wieger Sietsma de zesde speler die dit seizoen op huurbasis vertrekt.

Overzicht

Reacties (7)

 • Avatar
  Directrood - 29 augustus 2016 om 19:54

  ach toe maar verhuur bedrijf heerenveen doet goede zaken.

 • Avatar
  Vak411 - 29 augustus 2016 om 20:22

  Blij dat de club daadwerkelijk inzet om het overtollig materiaal te slijten. Hopelijk wordt er nu dus voor kwaliteit gekozen. Wat beter is dan er nu staat.  Ik denk dat de club ruimte aan het maken is in het salarishuis. Verwacht dus dat er nog 2 wellicht 3 spelers bijkomen.

 • Avatar
  vries153 - 29 augustus 2016 om 21:35
  Directrood zegt:

  ach toe maar verhuur bedrijf heerenveen doet goede zaken.

  is toch goed beter zo dan ze op de bank hebben en hun salaris te dragen , nu betaald de huurder het salaris plus een bedrag voor Heerenveen.

  Scheelt kosten dus wat wil je nog meer

 • Avatar
  Ninadj14 - 29 augustus 2016 om 22:18

  Nooit begrepen waarom Heerenveen deze man heeft gehaald. Met de Fockert was er een goede tweede keeper, die er door hem echt niet weg gespeeld zou worden. Kan je beter de jeugd de kans geven.

 • Avatar
  beppy - 30 augustus 2016 om 14:30

  Zit me opeens af te vragen waarom ze niet na 1 september een selectiefoto maken...

  De wijzigingen worden nu wel erg talrijk.

 • Avatar
  hupfean - 30 augustus 2016 om 14:54

  Hopelijk heeft Emmen een optie tot koop bedongen. Zijn wij er goedkoop van af.

 • Avatar
  Gast - 21 oktober 2017 om 01:00

  sex webcam webcam sex free sex webcam https://webcamsex.us.com - webcam sex chat

Nieuwe media

-->